GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x

Pénzvisszatérítési eljárás

Köszönjük, hogy vásárolt a www.ahhkitchenuk.com webhelyen.

FIGYELMEZTETÉS: Nem kínálunk visszatérítést sérült vagy törött termékért a szállítás során.

visszatérítések

Visszatérítési vagy lemondási igényeket e-mailben küldünk el: contact @ ahhkitchen .com vagy egyedi e-mail cím, amely megtalálható az adott ország weboldalának Kapcsolat felvétele szakaszában . A keresetlevélben az ügyfél megadja a követelés okát. Fenntartjuk a jogot, hogy ne fogadjuk el a vevő igényét, ha panasza indokolatlannak bizonyul. A visszaküldött terméknek ugyanabban az állapotban kell lennie, mint amelyben megkapta (újként), anélkül, hogy közvetlenül az eladást megelőzően lezárva lenne, vagy a csomag nem sérülne meg, mint a teljes eredeti csomagolással. A visszaküldés elfogadásához meg kell adnia annak a személynek a megrendelési számát, aki eredetileg megvásárolta a terméket, és akinek a részleteit a megrendelési kód tartalmazza. Az ügyfélnek joga van a megvásárolt terméket visszajuttatni, és kérheti, hogy cserélje ki egy másik termékre, vagy térítsen vissza visszatérítést, két esetben: 1. Cégünk bizonyított hibája esetén (hibás vagy minőségi hibás terméket kapott), az ügyfélnek a kézhezvételtől számított 14 napon belül, költségmentesen kell szállítania. 2. Ha a vevőnek a termék visszaküldésére vonatkozó döntése nem a fenti objektív okok egyikéből fakad, a vállalat fenntartja a jogot, hogy ne teljesítse a követelést. A panasz elfogadása esetén az ügyfél a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti a terméket. Ebben az esetben az összes szállítási költséget, valamint a termékek árának különbségeit az ügyfél viseli. A termékeknek minden esetben a vevő által átvett állapotban, teljesnek, sérülés nélkül, eredeti csomagolásban kell lenniük. Ha 14 napon belül nem térítik vissza, üzletünk nem köteles visszatérítést elfogadni. A Szerződési Feltételek betartása és a termék visszaküldésének elfogadása után az ügyfél jogosult vagy más, azonos értékű termék vagy visszatérítés igénybevételére. A vevőnek történő visszatérítés a termék kézhezvételétől számított kilencven (90) napon belül teljesül. Ismételt visszatérítések vagy visszatérítések esetén abban az esetben, ha társaságunk saját belátása szerint úgy ítéli meg, hogy az ügyfél visszaél a visszatérítési joggal, vagy rosszhiszeműen cselekszik, jogosult megtagadni a termék visszaküldését, még akkor is, ha ezek a feltételek teljesülnek és teljesülnek . Ezek a feltételek nem érintik a törvény által biztosított fogyasztói jogokat.


A hibás terméket kapta

Ha rossz terméket kapott, kérjük, küldjön e-mailt a @ ahhkitchen .com . Adja meg nevét, rendelési számát, e-mail címét, írásbeli magyarázatát és a kapott termék képét.

Ebben az esetben a helyes megrendelést kiszállítjuk Önnek. A visszatérítéseket nem bocsátják ki.


A RENDELÉS JEGYZÉKE

Nem tudjuk visszatéríteni azokat az elemeket, amelyeket egy adott dátumra, alkalomra vagy ünnepnapra nem kézbesítünk.

Honlapunkon megtudhatja, mennyi ideig tarthat a szállítás. Kérjük, ezt rendeléskor vegye figyelembe.

Miután a megrendelést kiszállítottuk, a továbbiakban nem tudjuk szerkeszteni vagy visszavonni a megrendelést.


SZÁLLÍTÁS

Ön felel a szállítási költségek megtérítéséért, a termékek visszaszolgáltatásával.

A szállítási költségek nem téríthetők vissza.


LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Ha bármilyen kérdése van a megrendelés visszaküldésével kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a contact @ ahhkitchen .com címen