GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
Sous Vide tűzhely
-50%

A Sous vide francia nyelven "vákuum alatt" jelent, és a kifejezés az élelmiszer főzésének folyamatára vonatkozik egy szabályozott hőmérsékletű vízfürdőben. Alapvetően a húst, a tojást és a zöldségeket légmentesen lezárt vákuumzacskóban zárják le, amelyet pontosan felmelegített vízforralóban hagynak, a normál főzési időnél hosszabb ideig. A Sous vide főtt ételei olyan dolgok voltak, amelyeket csak az éttermekben találhattak meg, de az innovatív új termékeknek köszönhetően otthon is készítheti ezt a kiváló minőségű főzést .


Az ételben található tápanyagok könnyen elvesznek 70 - 85 ° C hőmérsékleti tartományban. A Sous vide segítségével alacsonyabb hőmérsékleten és hosszabb ideig főzheti az ételt, ezáltal megtartva az összes tápanyagot anélkül, hogy megsemmisítené őket. A precíziós főzés lehetővé teszi olyan eredmények elérését, amelyeket más főzési módszerekkel lehetetlen elérni. Tökéletes zöldségek, hús, gyümölcs, sajt és még sok más számára.  


Egyszerű kialakítás Egyszerű működtetés: Egyszerűen csatlakoztassa a precíziós tűzhelyet bármilyen edényhez, adjon hozzá vizet, csepegtessen a kívánt ételeket egy lezárt tasakba. A főzést a készülék egy gombnyomásával kezdje el.

Rendkívül csendes: Ez az alacsony zajszintű, állandó 360 fokos vízkeringés egységesen tartja a víz hőmérsékletet a főzőfürdőben, ügyelve arra, hogy az egyes ételek egyenletesen főzzék meg.


Ez a módszer kevesebb takarítást igényel: A sous vide főzéshez nagyon kevés a takarítás. A merülőkeringető vizet nem kell lemosni, és a vizet újra felhasználni lehet, tehát csak annyit kell tennie, hogy kidobja a műanyag zacskót, amelybe az élelmiszerek be vannak zárva. az egyik serpenyőt mosni


Tökéletes eredmények: A precíz főzés lehetővé teszi olyan eredmények elérését, amelyeket más főzési módszerekkel lehetetlen elérni. Nincs száraz élek és nincs ritka központ. A gyümölcslevek és az ízek nem kerülnek el. Az étel tökéletesen nedves és gyengéd. A folyamatos hőmérséklet-szabályozás minden alkalommal megbízható és következetes eredményeket biztosít. Tökéletes, ha még nem ismeri a sous vide készüléket, vagy további tűzhelyet keres, amelyet felvehet az arzenáljába.

30 napos pénz visszafizetési garancia

Azt szeretnénk, ha mindennel, amit vásárol 100%-ig elégedett lenne. Azonban, ha ön nem teljesen elégedett azzal, amit megrendelt, akkor teljes egészében visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.


Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

Sous Vide tűzhely

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén.


THE DELIVERY IS FREE

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. This price inlcudes all taxes and VAT. Any order that totals 2 or more items of a product gets free shipping. The product will be delivered to your doorstep within 1-4 business days from the date on which you placed your order via this website.

100% MONEY BACK GUARANTEE

If you're not satisfied with the product, return it and we will give your money back – no questions asked.

PAYMENT METHOD

Payment method is cash on delivery – you pay nothing in advance.

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték

Címkék: sous vide, vákuum, finom, étel, steak, hús