GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
Lassú tűzhely
-50%

Minden ember számára kötelező konyhai eszköz. Ez egy nagyszerű mód az egészséges étkezés főzésére, amikor egész nap dolgozik. Képzelje el, csak annyit kell tennie, hogy az összetevőket behelyezi a tűzhelybe, és egy jó és meleg étel lesz, amikor visszatér.


A lassú tűzhely előnyei


  • A lassú tűzhelyek általában lehetővé teszik az egylépéses előkészítést. Az összes összetevő behelyezése a lassú tűzhelybe takarítja meg az előkészítési időt és csökkenti a tisztítást.
  • Egész évben hasznosak. A hideg téli naptól jön a forró leves aromája. A lassú tűzhelyek jól működnek nyáron is; nem melegítik a konyhát, ahogyan a sütő teheti.
  • A lassú tűzhely kiemeli az ízeket az ételekben. Lassú tűzhelyben különféle ételeket lehet főzni, beleértve levesek, pörköltek és főzött darabokat.
  • Kevesebb áramot fogyaszt, mint egy sütő.
  • Használhat olcsóbb húsdarabokat, amelyeket általában nehéz rágni. A lassú főzés lebontja ezeket az egyébként nemkívánatos darabokat, hogy törölhetők és finomak legyenek.   Ezenkívül a lassú tűzhelyek működése lehetővé teszi, hogy az ízek és fűszerek megolvadjanak és megolvadjanak, ami egyébként alapvető ételeknek ínyenc ízt eredményezhet. Ez egy egyszerű módja az olcsóbb és egészséges ételek fantasztikus ízének.
  • A magas hő és a hőmérséklet két szempontból befolyásolja az ételt: lebontja tápanyagaikat (antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat), és egészségtelen kémiai vegyületeket hoz létre, amelyek összefüggésbe hozhatók a cukorbetegséggel, Alzheimer-kórral és vesekomplikációkkal. Alacsony hőn vagy hőmérsékleten történő főzés lehetővé teszi az ételek tápanyagok megőrzését, és nem állnak elő veszélyes vegyi anyagok. A lassú főzés szépen megőrzi az ételek frissességét és ízét. Az ételek nem sütnek túl és nem égnek.

Ez a lassú tűzhely főzhet három különféle ételt vagy az edény összetevőjét, és melegen tarthatja őket, amíg szükséges. Kiválóan alkalmas egy család számára, vagy ha úgy dönt, hogy nagy vacsorát rendez.


30 napos pénz visszafizetési garancia

Azt szeretnénk, ha mindennel, amit vásárol 100%-ig elégedett lenne. Azonban, ha ön nem teljesen elégedett azzal, amit megrendelt, akkor teljes egészében visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.


Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

Lassú tűzhely

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén.


THE DELIVERY IS FREE

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. This price inlcudes all taxes and VAT. Any order that totals 2 or more items of a product gets free shipping. The product will be delivered to your doorstep within 1-4 business days from the date on which you placed your order via this website.

100% MONEY BACK GUARANTEE

If you're not satisfied with the product, return it and we will give your money back – no questions asked.

PAYMENT METHOD

Payment method is cash on delivery – you pay nothing in advance.

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték

Címkék: hármas. lassú tűzhely, vacsora, gyors, finom