GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
Szifon kávéfőző
-50%

Dedikált kávé rajongóként és otthoni baristaként kétségtelenül hallottál már a szifon kávéfőzőkről .   Valójában a szifon sörfőzővel készített kávét nehéz legyőzni, és jelenleg az otthoni sörfőzés világában erőteljesen növekszik.
A sifon kávéfőzővel történő főzés erőfeszítéseket és megfelelő óvatosságot igényel, ám a vákuumfőzés folyamata annyira szórakoztató és elégedett, úgy gondoljuk, hogy ez a következő nagy kaland lehet.

Szóval, mi az a szifon kávéfőző?

A szifonos kávéfőző olyan érdekes dolog, amely úgy néz ki, mint valami iskolai kémiai laboratóriumból, amit észrevette a pulton néhány szuper divatos kávézóban.

A szifon kávéfőző egy teljes merítéses főző rendszer. A rendszer első kamrája közvetlen hőforrást használva vákuumot (szifont) hoz létre az egyik kamrában a vizet felfelé és a másik kamrába kényszerítve. A forró víz megragadja a kávédarálót, majd a főzõ visszafolyik az alsó kamrába.


És mi olyan jó a szifonos kávéfőző rendszerben? A szifonkávé készítésének négy fő eleme van, amelyek szuperhűté teszik.

Teljes merítés

Mint tudod, a teljes merítés azt jelenti, hogy a kávéfőző és a rendszerben lévő víz érintkezésbe kerül a főzési folyamat során. A teljes merítéses áztatás általában könnyű, tisztább ízű sört eredményez.

A vákuum

Miután a kávéfőző egy ideig meleg vízbe merült, az alsó kamrában kialakult vákuum visszahúzza a kávéban gazdag folyadékot a rendszer szűrőjén keresztül. Ez a módszer hatékonyan megragadja a kávédarából megmaradó oldódásokat (és aromákat).

Az eredmény egy csésze kávé, amely ízlésesen tiszta aromájú, és az íz minden egyes árnyalatát hordozza a kívánt őrlésből.

Állandó hő

Más sörfőzési módszerektől eltérően, amelyeknél előmelegített vizet kell a földre önteni, a szifonos kávéfőzőt folyamatosan melegítik.

Mint tudod, a hőmérséklet a főzés minőségének kritikus eleme. Az állandó, állandó hőforrás sokkal nagyobb ellenőrzést biztosít a kész főzet minőségében és ízében.

Esztétika és intrika

Oké, most, szigorúan véve, ennek a készüléknek a megjelenése nem elengedhetetlen az eredményhez. Ugyanakkor el kell ismernie, hogy ezen rossz fiúk egyikének a konyhájában való megjelenése minden bizonnyal lenyűgözi a vendégeket.

30 napos pénz visszafizetési garancia

Azt szeretnénk, ha mindennel, amit vásárol 100%-ig elégedett lenne. Azonban, ha ön nem teljesen elégedett azzal, amit megrendelt, akkor teljes egészében visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.


Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

Szifon kávéfőző

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén.


THE DELIVERY IS FREE

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. This price inlcudes all taxes and VAT. Any order that totals 2 or more items of a product gets free shipping. The product will be delivered to your doorstep within 1-4 business days from the date on which you placed your order via this website.

100% MONEY BACK GUARANTEE

If you're not satisfied with the product, return it and we will give your money back – no questions asked.

PAYMENT METHOD

Payment method is cash on delivery – you pay nothing in advance.

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték

Címkék: Szifon, kávéfőző, aroma, koffein