GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
Kézi aprító
-50%
  • GYAKORLATOS MŰKÖDÉS ÉS NEM TÖBB VAGY hagyma könny! Ez a kicsi kézi eszköz a legerősebb konyhai szeletelő és dicer eszköz, amelyet valaha is használ. Húzza meg a zsinórt és a nagyfeszültségű rugómechanizmus azt eredményezi, hogy az 5 hajlított, rozsdamentes acél penge sebességgel forog, hogy másodpercek alatt gyümölcsöt, salátát, gyógynövényt, húst, diót, jégt és még zöldségeket (hagymát, sárgarépát, burgonyát stb.) Készítsen. Szakemberrel vágja a pengékkel, majd keverje össze a házi paradicsomos tészta szószok keverésével, a sült krumpli, a salsa és a guacamole eveivel.
  • CHOP, STIR, SHRED, CHURN ÉS PUREE. Húzza többször a könnyű fogantyúval, hogy apróbb darabokat aprítson: 3-4-szer a spirális borotvaéles pengék forgatásához durva kocka esetén (gondoljuk a dagadt leveket), 5-10-szer közepes méretű darabokra (gondoljon házi készítésű coleslaw-ra), 10-20-szor nagyon finom aprításra / szeletekre (gondoljon finom pestora) vagy 20-szor többször sima folyékony püréhez, tökéletes smoothieshez és házi készítésű bébiételhez az elválasztási folyamat során. Kiválóan alkalmas „otthoni” szakácsokhoz és konyhai nindzsákhoz.

30 napos pénz visszafizetési garancia

Azt szeretnénk, ha mindennel, amit vásárol 100%-ig elégedett lenne. Azonban, ha ön nem teljesen elégedett azzal, amit megrendelt, akkor teljes egészében visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.


Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

Kézi aprító

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén.


THE DELIVERY IS FREE

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. This price inlcudes all taxes and VAT. Any order that totals 2 or more items of a product gets free shipping. The product will be delivered to your doorstep within 1-4 business days from the date on which you placed your order via this website.

100% MONEY BACK GUARANTEE

If you're not satisfied with the product, return it and we will give your money back – no questions asked.

PAYMENT METHOD

Payment method is cash on delivery – you pay nothing in advance.

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték