GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
Eredeti Magic mosogatókesztyűk
-50%

Ezeknek a Magic mosogatókesztyűknek az innovatív kialakítása   rendkívül könnyen használható és tisztíthatóvá teszi őket. Ezek a kényelmes, szilikon bozótkesztyűk   beépített edénymosó kefék,   közvetlenül a tenyerében ... INGYEN!


A tipikus gumi kesztyűktől eltérően, amelyek általában gyengébb minőségűek és könnyen eltörhetnek és könnyek, ezeket a mágikus kesztyűket tartósan viselik. Puha, de erős és nagyon rugalmas   Mágikus mosogatókesztyűk   kiválóan alkalmasak a konyha, szőnyeg, fürdő, autó, akár háziállat tisztítására is! Ezek a puha, mosogatókesztyűk kiváló minőségű és környezetbarát, élelmiszer-minőségű szilikonból készülnek, és tisztításuk pillanatok alatt elvégezhető.


A tisztításhoz egyszerűen öblítse le vízzel, vagy futtassa át a mosogatógépen. Olyan kemény, hogy forrásban lévő vízzel is sterilizálhatók. Sokkal tisztább, mint a régi stílusú súrolókefénél, ezek a kesztyűk baktérium-, penész- és penészgátlók. Ezek tökéletes helyettesítik a régi stílusú sörtekefét, ha javítani akarja a konyhai higiéniát!

30 napos pénz visszafizetési garancia

Azt szeretnénk, ha mindennel, amit vásárol 100%-ig elégedett lenne. Azonban, ha ön nem teljesen elégedett azzal, amit megrendelt, akkor teljes egészében visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.


Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

Eredeti Magic mosogatókesztyűk

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén.


THE DELIVERY IS FREE

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. This price inlcudes all taxes and VAT. Any order that totals 2 or more items of a product gets free shipping. The product will be delivered to your doorstep within 1-4 business days from the date on which you placed your order via this website.

100% MONEY BACK GUARANTEE

If you're not satisfied with the product, return it and we will give your money back – no questions asked.

PAYMENT METHOD

Payment method is cash on delivery – you pay nothing in advance.

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték