GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
Infravörös grill
-50%

Mindannyian szeretjük ezt a szép és lédús steak vagy édes és ropogós zöldségeket forró grillön néhány barát és családdal. És most mindezt élvezheti anélkül, hogy el kellene hagynia otthonát.


Mega magas hőmérsékleteik miatt az infravörös rácsok nagyon, nagyon gyorsan főznek. És bizonyos grillezési típusok esetében ez pontosan az, amit akar. A beltéri grillnek számos egyéb előnye is van:


Egészségesebb


Az a tény, hogy a beltéri grillezés csökkenti azt az olaj- vagy zsírmennyiséget is, amelyet a „serpenyő” vagy a grilllap kenésére használnia kell. Tegyen egy kis növényi olajat egy összehajtott papírtörölközőbe, és csak melegítés előtt törölje le a grilllapot.


A takarítás egyszerű


Az egyszerű tisztítás érdekében eltávolíthatja a grilllapot vagy a főzőfelületet, és a grilllapot akár a mosogatógépbe is helyezheti.


Minden csodálatos ízű egy beltéri grillen


Nincs olyan, mint egy szépen grillezett csirkemell vagy steak. A kültéri grillezéshez hasonlóan szép grillezési jeleket kap a húsán és a zöldségen a beltéri grillből. Ha jól néz ki, akkor jó az íze, igaz?Ez a beltéri infravörös rács 80% -kal kevesebb füstöt hoz létre, mint a többi beltéri elektromos rács. Az infravörös hő csak a grilltartó felületére irányul, és a hűtőtálca zsírokat és olajokat gyűjt be, mielőtt füstölni tudnának.

30 napos pénz visszafizetési garancia

Azt szeretnénk, ha mindennel, amit vásárol 100%-ig elégedett lenne. Azonban, ha ön nem teljesen elégedett azzal, amit megrendelt, akkor teljes egészében visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.


Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

Infravörös grill

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén.


THE DELIVERY IS FREE

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. This price inlcudes all taxes and VAT. Any order that totals 2 or more items of a product gets free shipping. The product will be delivered to your doorstep within 1-4 business days from the date on which you placed your order via this website.

100% MONEY BACK GUARANTEE

If you're not satisfied with the product, return it and we will give your money back – no questions asked.

PAYMENT METHOD

Payment method is cash on delivery – you pay nothing in advance.

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték

Címkék: infravörös, fedett, füstmentes, finom, steak, grill