GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
Szőlővágó
-50%

Könnyű és kényelmesen használható, kicsi szőlővágónk   az a zöldség- és gyümölcsvágó, amelyre soha nem tudta, hogy szüksége van rá! Könnyen, a leghasznosabb és legkényelmesebb konyhai társ, akit esetleg kérhet! Most a kis gyümölcsök és zöldségek darabolására, aprítására és szeletelésére a napi házimunkát teheti a leggyorsabb és legegyszerűbb feladatként, amelyet egész nap a konyhában végez!

Minden gyümölcsdarab vagy zöldség egyenletesen vágva és tökéletesen alakítva! Többé nem kell küzdenie a késekkel, amelyek megpróbálják vágni és kockára vágni ezeket a csodálatos, hibátlan és kifogástalanul tökéletes gyümölcs- és zöldségdarabokat, hogy benyomást kelthessenek vacsorájuk vendégére.   Végezze el a vágás és a darabolás gyors, egyszerű és élvezetes feladatát!

Az
  ergonómikus kialakítás   garantálja a megfelelő fogást és a könnyű használatot. A fogazott pengék másodpercek alatt vágják el a gyümölcsöt és a zöldséget, a puha, csúszásmentes dugattyú pedig biztosítja, hogy keze kényelmesen megfogja. Könnyen tisztítható és tárolható   Szőlővágó   biztos, hogy rövid idő alatt a kedvenc konyhai kiegészítője!

30 napos pénz visszafizetési garancia

Azt szeretnénk, ha mindennel, amit vásárol 100%-ig elégedett lenne. Azonban, ha ön nem teljesen elégedett azzal, amit megrendelt, akkor teljes egészében visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.


Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

Szőlővágó

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén.


THE DELIVERY IS FREE

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. This price inlcudes all taxes and VAT. Any order that totals 2 or more items of a product gets free shipping. The product will be delivered to your doorstep within 1-4 business days from the date on which you placed your order via this website.

100% MONEY BACK GUARANTEE

If you're not satisfied with the product, return it and we will give your money back – no questions asked.

PAYMENT METHOD

Payment method is cash on delivery – you pay nothing in advance.

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték