GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
Gyümölcs- és zöldségszárító
-50%
  • Elektromos dehidratáló: Többrétegű elektromos dehidratáló, amely különféle ételeket száríthat. Tápláló ételeket állít elő, nagyon egyszerű elkészítéssel. Ez az élelmiszer-tartósítószer nem rontja el és pazarolja az ételeket.
  • Könnyű hozzáférés és működtetés: Könnyen kezelhető egy kezelőgombbal. Válasszon dehidrációt egyetlen kattintással. Legfeljebb 180 ° F hőmérséklet-szabályozó rendszerrel rendelkezik.
  • Levehető tálcák: 5 eltávolítható tálcával rendelkezik. Ezeket a tálcákat dehidratátor nélkül is felhasználhatják az ételek szárítására. Mivel a tálcák eltávolíthatók, nagyon könnyen tisztíthatók, beleértve a dehidratáló gépet.
  • Étel megőrzése: Ez a dehidratáló hőmérsékleti szabályozást alkalmaz az élelmiszer megőrzéséhez. Dehidratálja és tartósítja a húst. Szerves egészséges ételek készítője a gyümölcsök, zöldségek szárításával, burgonya- vagy kelkáposzta stb. Dehidratálásával.
  • Hőkeringetés: hatékonyan kiszárítja az ételt azáltal, hogy eltávolítja a nedvességtartalmat, csökkenti az ételt, de még mindig megtartja a vitaminok és ásványi anyagok 97% -át.

30 napos pénz visszafizetési garancia

Azt szeretnénk, ha mindennel, amit vásárol 100%-ig elégedett lenne. Azonban, ha ön nem teljesen elégedett azzal, amit megrendelt, akkor teljes egészében visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.


Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

Gyümölcs- és zöldségszárító

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén.


THE DELIVERY IS FREE

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. This price inlcudes all taxes and VAT. Any order that totals 2 or more items of a product gets free shipping. The product will be delivered to your doorstep within 1-4 business days from the date on which you placed your order via this website.

100% MONEY BACK GUARANTEE

If you're not satisfied with the product, return it and we will give your money back – no questions asked.

PAYMENT METHOD

Payment method is cash on delivery – you pay nothing in advance.

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték

Címkék: gyümölcs, zöldség, szárító, víztelenítő, tartósítószer, száraz, hús