GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
Gyors leolvasztó tálca fagyasztott ételekhez
-50%

Ha egész nap hagyja az ételt a pulton, hogy felolvadjon, veszélyes lehet az egészségre, és a mikrohullámú sütőben gumiszerűvé és rágóssá teheti! Most biztonságosan kiolvashatja a ma esti étkezést anélkül, hogy egész nap ki kellene ülnie vagy a mikrohullámú sütőt használja.

Az   Gyors leolvasztó tálca fagyasztott ételekhez   lehetővé teszi a fagyasztott hús és étel gyors és természetes kiolvasztását. ez   tökéletes   a hús néhány perc alatt történő kiolvasztása és a kisebb ételek, például hamburgerek, kolbászok, garnélarák és szalonna leolvasztása még gyorsabb!

Ezt a kiváló minőségű, nem tapadó alumínium leolvasztótálcát a fagyasztott élelmiszerekhez úgy tervezték és gyártották, hogy a fagyasztott ételeket gyorsan és tiszta módon felolvassák, ami azt jelenti,   NINCS TÖBB ÜLÉS! Most már tudod   töltsön több időt főzéshez és kevesebb időt takarításhoz.

A leolvasztótálca anyagát úgy tervezték, hogy a hideget távozza az ételtől, hogy felgyorsítsa a leolvasztási időt. 100% PFOA-mentes, és nem tartalmaz más káros vegyszert!

Ez   Gyors leolvasztó tálca   tökéletes bármilyen típusú húshoz és fagyasztott cikkhez.

30 napos pénz visszafizetési garancia

Azt szeretnénk, ha mindennel, amit vásárol 100%-ig elégedett lenne. Azonban, ha ön nem teljesen elégedett azzal, amit megrendelt, akkor teljes egészében visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.


Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

Gyors leolvasztó tálca fagyasztott ételekhez

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén.


THE DELIVERY IS FREE

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. This price inlcudes all taxes and VAT. Any order that totals 2 or more items of a product gets free shipping. The product will be delivered to your doorstep within 1-4 business days from the date on which you placed your order via this website.

100% MONEY BACK GUARANTEE

If you're not satisfied with the product, return it and we will give your money back – no questions asked.

PAYMENT METHOD

Payment method is cash on delivery – you pay nothing in advance.

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték