GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
Aranyos alakú reggeli gyűrűk
-50%
Hogy a reggeli idejét FUN   az egész család számára ezekkel   Aranyos alakú reggeli gyűrűk !
Tökéletes tojás Muffinok készítéséhez, ezek az imádnivaló, 3,9 hüvelykes tojásgyűrűk kiválóan alkalmasak reggeli elkészítésére válogatós evők számára. Készítsen napsütéses tojásokat, palacsintákat és szórakoztató formájú omleteket ezekkel a kerek, szív-, csillag- és virág alakú tojásgyűrűkkel. Kiválóan alkalmas süti-vágóként történő felhasználásra is!
Használatához egyszerűen tegye a rozsdamentes acél gyűrűt az edénybe, adjon hozzá néhány csepp olajat, és öntsen bele tojást vagy tojáskeveréket. Élvezze az aranyos alakú reggeli evését!
Annak megakadályozása érdekében, hogy a tojás kiszivárogjon a gyűrű alatt, nyomja meg a penge fogantyúját, miközben a tojást formába öntjük, és tartsa egy kicsit.

Fogadj, hogy nem tudta, hogy lehet a reggeli   izgalmas ! Finom formájú reggeliző gyűrűinkkel a palacsintákat és az omleteket kényeztetésre készítik! Kényeztesse belső gyermekét, és válasszon 4 különálló és mulatságos forma közül, hogy tojásait vagy forró tortáit rendelésre készítsék.   A reggeli még soha nem volt ilyen jó!

A reggeli gyűrűi könnyen tisztíthatók, ellenállnak a magas hőmérsékletnek, nem deformálódnak, elszíneződnek és nem rozsdálódnak. Kézzel mosható szappanos vízzel, vagy csak tegye a mosogatógépbe, mivel mosogatógépben biztonságos!
Ezek a fantasztikus reggeliző gyűrűk rozsdamentes acélból készülnek, így tartósak és könnyen tisztíthatók.

30 napos pénz visszafizetési garancia

Azt szeretnénk, ha mindennel, amit vásárol 100%-ig elégedett lenne. Azonban, ha ön nem teljesen elégedett azzal, amit megrendelt, akkor teljes egészében visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.


Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

Aranyos alakú reggeli gyűrűk

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén.


THE DELIVERY IS FREE

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. This price inlcudes all taxes and VAT. Any order that totals 2 or more items of a product gets free shipping. The product will be delivered to your doorstep within 1-4 business days from the date on which you placed your order via this website.

100% MONEY BACK GUARANTEE

If you're not satisfied with the product, return it and we will give your money back – no questions asked.

PAYMENT METHOD

Payment method is cash on delivery – you pay nothing in advance.

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték