GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
Üveg- és üvegnyitó
-50%

Soha nem lesz szüksége valakire, aki segít újból megnyitni egy üveget!

Ez az innovatív,   Üveg- és üvegnyitó   az a   tökéletes konyhai eszköz időskorúak vagy mindenki számára, aki ízületi kézzel szenved.   Négy beépített méretű, ez a könnyen használható, üveges és üvegpalackozó bármit kinyithat, a nehezen megfogható szódakupakoktól a savanyúságos korsó nagy, nehézkes fedeléig.

A tartós, könnyen kezelhető és könnyen tisztítható, a Jar és Üvegnyitó ideális ajándékot jelent a barátok vagy a család tagjai számára is! Biztos lehet benne, hogy minden alkalommal értékelni fogják elgondolkodásodat, és rád gondolnak   könnyen lazítható   a fedelet egyszerre   „lehetetlen megnyitni”
  befőttes üveg!

Hogyan kell használni?   Döntse el, melyik mérőeszköz a megfelelő méretű körfogantyú az edény fedele méretéhez. Helyezze a körfogantyút a fedél körül, nyomja össze, majd fordítsa el és csavarja el, hogy törje a gyári tömítést, és tegye le a fedelet. Olyan egyszerű!

  • CSÖKKENTI ARTHRITIS PAIN-   Üveg- és palacknyitónk úgy lett létrehozva, hogy tökéletes konzervnyitó legyen. Az ergonómikus kialakítás segít csökkenteni a fájdalmas ízületek megterhelését és terhelését, így gyorsan és egyszerűen kinyithatja a palackokat és az üvegeket kupakkal és fedővel.
  • NYITOTT KÖNNYŰ KERETEK KÖNNYEN   Négy méretű kör alakú nyílás biztonságos fogást biztosít a konténerek szélesebb változatához.
  • Kényelmes és könnyen használható   Üvegedényeink funkcionális kialakításúak, elsősorban ízületi kéz vagy időskorúak számára, akiknek nehézségeik vannak az üvegek vagy üvegek kinyitásával. Ezért ergonómikus, könnyen használható kialakításúak, amelyek olyan kezekhez készülnek, amelyek nem szorítják meg nagyon jól.
  • VERSENY, KOMPAKT & Könnyű   Határozottan a legjobb jar-nyitó! Könnyű és elég kicsi ahhoz, hogy beleférjen a tenyerébe, a Jar & Bottle Opener a tökéletes konyhai eszköz, de kempingként vagy lakókocsiban való utazáskor is nagyon hasznos lehet.
  • NE HASZNÁLATNAK SZENNYEN A HASZNÁLÓ RAJZBAN - Ez a gumiüveg- nyitó nagyon kevés helyet foglal el, és a szilikon bélés könnyen tisztítható!

30 napos pénz visszafizetési garancia

Azt szeretnénk, ha mindennel, amit vásárol 100%-ig elégedett lenne. Azonban, ha ön nem teljesen elégedett azzal, amit megrendelt, akkor teljes egészében visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.


Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

Üveg- és üvegnyitó

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén.


THE DELIVERY IS FREE

Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. This price inlcudes all taxes and VAT. Any order that totals 2 or more items of a product gets free shipping. The product will be delivered to your doorstep within 1-4 business days from the date on which you placed your order via this website.

100% MONEY BACK GUARANTEE

If you're not satisfied with the product, return it and we will give your money back – no questions asked.

PAYMENT METHOD

Payment method is cash on delivery – you pay nothing in advance.

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték