GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1 - 4 napon belül. Ingyenes kiszállítás 8,454 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x

Gyakran Ismételt Kérdések

1. MI A SZÁLLÍTÁSI IDŐK?

A megrendelések országától függően 1 - 4 munkanap (kivéve a hétvégéket és ünnepnapokat) igénybe vehetők. A megrendelés feldolgozása magában foglalja a szedést, a csomagolást és a megrendelés szállításra kész készítését. Miután a futár átvette a megrendelést és kézbesítette az Ön címére, azt kiszállítottnak kell tekinteni. Kérjük, ellenőrizze, hogy valaki 09:00 és 18:00 között megkapja-e az Ön szállítását.


2. MI A KIFIZETÉSI MÓDSZER?

Biztonságos fizetést kínálunk - kézbesítéskor - csak akkor fizet, ha megérkezik a megrendeléshez, előleg nélkül vagy tranzakciók nélkül.


3. TÖRLÉSE VAGY VÁLTOZTATHATHATÓ RENDELÉSET?

Nem, miután a megrendelést benyújtottuk, nem tudjuk visszavonni a megrendelést vagy módosítani. Kérjük, ellenőrizze, hogy minden információ helyes-e a megrendelés befejezése előtt.


4. KÍNÁLJON KAPCSOLATOT KEDVEZMÉNYET VAGY TANULMÁNYOKAT?

Igen, kedvezményeket és speciális akciókat kínálunk. A legjobb módja annak, hogy folyamatosan tájékozódjon róluk, ha követ minket a Facebookon, és ellenőrizze weboldalunkat.


5. Mit tegyek, ha rendelésem megérkezik?

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal további segítségért. A sérültként érkező tárgyakat a kézbesítéstől számított 2 napon belül be kell jelenteni. Képeket kérünk a kártérítési igény benyújtására. Példa: a sérült elem (ek) képe.


6. Mit kell tennem, ha egy rendelésemből elveszek egy elemet?

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal további segítségért. A hiányzó elemeket a kézbesítéstől számított 2 napon belül be kell jelenteni.


7. HOGYAN INGYENES SZÁLLÍTÁSOK?
Bármely megrendelés, amely összesen 2 vagy több terméket tartalmaz, ingyenes kiszállításra kerül.